Segueix-nos F Y T R

Obertes al trànsit les carreteres del Cap de Formentor, el Coll de Sóller i Betlem

Algunes carreteres continuen tancades al trànsit causa de la neu acumulada. | T. Ayuga

Palma |

La Direcció Insular de Carreteres del Consell, que treballa en coordinació amb Emergències del Govern, ha informat que ha obert al trànsit les carreteres del Cap de Formentor, des de l'hotel fins al far; la d'Artà a l'ermita de Betlem i la del Coll de Sóller.

S'ha obert aquest matí el trànsit a la carretera del Cap de Formentor (Dt.-2210), des de l'hotel fins al far, després que s'hagin retirat les roques i arbres que havien caigut per la neu.

També s'ha obert la Dt.-3333, d'Artà a l'ermita de Betlem, del PK 4 al 6,68, i la carretera del Coll de Sóller. D'altra banda, recentment s'ha obert el trànsit per la carretera Bunyola-Orient-Alaró i els operaris també han obert el pas a la urbanització de Son Massip (Escorca).

D'aquesta manera, continuen tancades al trànsit la Dt.-10, els trams de Pollença a Lluc i del Coll de sa Batalla fins al mirador de Ses Barques, i la Dt.-2130, de Caimari a Lluc.

Emergències
El Comitè Tècnic Assessor del CECOP (Centre de Coordinació Operativa) de la Direcció General d'Emergències va recomanar aquest divendres no pujar a zones altes de la serra durant el cap de setmana buscant la neu, perquè el risc de despreniments de roques i de possibles accidents és alt per les gelades i el mal temps.

No obstant això, el servei de carreteres del Consell continuarà treballant per fer transitables tots els trams tancats per neu. Actualment s'està avaluant la possibilitat d'obrir la carretera de Caimari a Lluc, sempre que es garanteixi la seguretat dels vehicles.

Relacionat
+ VIST