Segueix-nos F Y T R

El Circulo Balear, guardonat amb el Sinofós a 'la Palma MÉS Indignada'

Foto dels guardonats amb els IV Premis Sinofós, que entrega anualment MÉS per Palma. | MÉS per Palma

|

La Plataforma Salvem les Fontanelles, els Padrins i les Padrines Flauta, Orgull Llonguet, l'Assemblea de Docents i el Circulo Balear, són les entitats guardonades enguany amb els premis Sinofós, que entrega cada any la formació MÉS per Palma.

Més d'un centenar de persones han assistit aquest dijous a l'entrega d'aquests IV Premis Sinofós a la plaça Miquel Maura de Palma.

Toni Verger i Nanda Ramon han estat els encarregats de conduir l'acte, mentre que els cinc regidors de MÉS del Consistori, Antoni Noguera, Neus Truyol, Mercè Borràs, Miquel Perelló i Llorenç Carrió, s'encarregaven de descriure cada entitat guardonada i entregar el premi, enguany també, en format de teula. Els guardonats havien estat elegits prèviament en votació pels militants i simpatitzants de MÉS per Palma.

La Plataforma Salvem les Fontanelles havia estat elegida per al Palma MÉS Habitable, que va ser entregat pel regidor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Llorenç Carrió i recollit per Mariano Reaño i Dídac Martorell. El Palma MÉS Inclusiva va anar a les Padrines i Padrins Flauta de Mallorca. Fou lliurat per la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, i recollit per Joana Mora i Maribel Tris. A continuació, pujà a l’escenari l’entitat Orgull Llonguet per a rebre el premi a la Palma MÉS Creativa, lliurat pel regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, i recollit per Joan Gilà i Xisca Mir. Tot seguit, fou el torn de l’Assemblea de Docents, per insistir en una Palma MÉS Democràtica. El va lliurar el regidor de Cultura Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, i va ser recollit per Iñaki Aicart i Xus Bibiloni. El darrer premi l’explicà la regidora d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, i va incloure un toc humorístic, amb una «carta» de Jorge Campos, president de la Fundación Círculo Balear, que va ser l’entitat guardonada amb el premi a la Palma MÉS Indignada. Per cloure, Antoni Noguera i Neus Truyol adreçaren unes paraules als assistents encoratjant-los «a participar en la tasca col·lectiva de transformar Palma».

+ VIST