Segueix-nos F Y T R

El conseller de Medi Ambient d'Eivissa respon als animalistes: «Aquestes són pràctiques habituals de control de la fauna»

El partit animalista PACMA va publicar imatges de cossos i restes de sang de les cabres d'Es Vedrà | Arxiu UH

|

El conseller de Medi ambient d'Eivissa, Miquel Vericad, ha comunicat als partits animalistes d'Eivissa que les actuacions des Vedrà «són pràctiques habituals de control de la fauna» i ha defensat el «rigor científic i tècnic» dels informes que van avalar l'actuació.

Vericad s'ha reunit amb tres representants dels col·lectius animalistes que han protestat aquest divendres davant la seu del Consell per mostrar el seu rebuig a la matança de cabres as Vedrà.

Segons ha informat el Consell, Vericad els ha mostrat comprensió i respecte pels seus sentiments i ha reiterat que entenia que la decisió del Govern hagi ferit la sensibilitat de moltes persones a Eivissa. El conseller ha alertat els animalistes de la difusió d'històries «falses» sobre els fets registrats a l'illot i ha demanat que no s'escalfin els ànims de manera «irresponsable amb rumors sense fonament».

El grup defensor dels drets dels animals ha reiterat al conseller el rebuig pel sacrifici de les cabres de l'illot a la vegada que ha condemnat les amenaces i insults que ha rebut Vericad a través de les xarxes socials.

+ VIST