Segueix-nos F Y T R

La Via de Cintura de Palma redueix a 80 km/h la velocitat màxima a partir d'aquest dilluns

Europa Press

| |

Aquesta mitjanit ha entrat en vigor la reducció de la velocitat màxima de la Via de Cintura de Palma a 80 km/h, per tal de reduir la contaminació tant acústica com mediambiental i disminuir els accidents de trànsit.

Segons ha informat el conseller de Mobilitat i Infraestructures del Consell, Iván Sevillano, en una publicació a Twitter, es tracta d'una mesura «atrevida» tot i que, ha afegit, «quan es volen aconseguir canvis de calat a favor del medi ambient i de la salut de les persones, s'han de prendre decisions valentes».

El departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell, en una altra publicació a Twitter, ha confiat que «aquesta mesura agilitzarà el trànsit, reduirà els sinistres i la gravetat de les lesions en cas d'accident i repercutirà en el medi ambient i en la salut de les persones».

Aquesta mesura s'ha posat en marxa poc més de dos mesos després d'haver estat anunciada, el passat 26 de novembre. Prèviament, s'ha realitzat una campanya de pedagogia per a informar la ciutadania i durant el passat mes de gener s'han canviat els senyals de trànsit per a adaptar-los a la nova realitat.

+ VIST