Segueix-nos F Y T R

Visibilitzen la problemàtica de la violència masclista al mercat de Pere Garau

|

La representació teatral 'Emma i el pinzell' s'ha escenificat aquest divendres al mercat de Pere Garau per a visibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre la violència masclista i la importància de detectar-la i combatre-la.

Dues actrius de la companyia Centimets Teatre han representat una història d’amor entre una parella que incloïa diferents escenes de maltractament, tot amb l'objectiu de promoure la reflexió sobre els mites de l'amor romàntic que contribueixen a desenvolupar altres maneres de vincular-nos més sanes, justes i igualitàries.

La iniciativa, promoguda des de l'àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, està emmarcada en el programa d'actes que el consistori ha elaborat per a commemorar el 25N, el Dia Internacional contra la violència cap a les dones.

Ho acolliran quatre llocs de la ciutat com són la plaça del Tub, el mercat de Pere Garau, s'Escorxador i la plaça dels Nins (a l'Arenal). Dilluns que ve a les 18 i 18.30 h es farà a s'Escorxador mentre que a la plaça dels Nins es farà el 2 de desembre a les 17 i 17:30 h.

+ VIST