Segueix-nos F Y T R

Cort aprovarà un pla per reduir un 40 per cent les emissions de CO2

| |

L'Ajuntament de Palma aprovarà el pròxim dijous el Pla d'Acció pel Clima i Energia Sostenible (Paces) que té com a objectiu la reducció d'un 40 per cent les emissions de diòxid de carboni.

El Consistori ha explicat que el pla recull una sèrie de projectes i mesures que s'impulsen des de totes les àrees municipals per aconseguir els objectius de la Unió Europea de reduir les emissions de CO2 i altres gasos d'efecte hivernacle en un 40 per cent amb relació al 2005.

El Paces cerca reduir un 32,5 per cent el consum d'energia i augmentar fins a un 32 per cent la proporció d'energia consumida procedent de fonts renovables en el municipi de Palma.

L'aprovació del Paces significa, segons l'Ajuntament, que Palma «assumeix el seu compromís de complir amb els objectius de la Unió Europea i de la Llei balear del Canvi Climàtic» en prendre mesures efectives per la reducció de les emissions.

Molts dels projectes orientats a la mobilitat sostenible i la generació d'energies renovables, entre altres àmbits, ja estan en marxa, i altres es podran impulsar gràcies als fons europeus Next Generation, han explicat.

+ VIST