Segueix-nos F Y T R

Un regidor de Podemos desobeeix el reglament de l'Ajuntament de Palma i retola el tanatori en castellà perquè li ho demana Vox

|

El regidor de Podemos a l'Ajuntament de Palma Jordi Vilà ha decidit, pel seu compte, desobeir el Reglament de Normalització Lingüística i ha canviat els rètols del tanatori de Son Valentí per incorporar la retolació en castellà.

Vilà ha realitzat els canvis seguint la petició que va fer el regidor de la formació neofeixista Vox Fulgencio Coll que durant un consell d'administració de l'Empresa Funerària Municipal de Palma, va demanar que la retolació de les oficines de l'Empresa i el tanatori es retolin en castellà.

El representant de Podemos s'ha estimat més obeir els desitjos del militar i actual portaveu de l'extrema dreta que seguir l'ordenament legal vigent.

Davant aquest despropòsit, el regidor de Política Lingüística de l'Ajuntament, Llorenç Carrió, s'ha vist obligat a a actuar i ha recordat al seu company d'equip de govern quina és la normativa vigent.

Si ja resulta sorprenent que un regidor de Podemos executi allò que demana Vox, més sorprenent és la resposta rebuda per Carrió. El regidor de Podemos, en lloc de treure immediatament el rètol (com fa més d'una setmana que se li ha demanat) diu que seguirà «la tramitació ordinària i que no cedirà a les 'pressions'».

+ VIST