Segueix-nos F Y T R

El batle de Palma expressa suport a La Salle i a la professora perseguida

|

El batle de Palma, José Hila, ha publicat aquest dilluns al seu compte de Twitter un missatge on expressa suport «com a batle» a La Salle Palma i a la professora assetjada per l'extrema dreta.

«Tot el meu suport com a batle a La Salle Palma i a la professora, mereixen tot el nostre respecte. Condemna ferma dels extremismes que només duen a la confrontació i a la persecució», ha remarcat Hila.

A més, el batle ha apuntat que Palma és «una ciutat orgullosa de ser oberta i plural» i que «els radicals no aconseguiran canviar-ho».

De manera semblant es va expressar la presidenta del Govern, Francina Armengol, qui va considerar «intolerables» els atacs i amenaces a la professora de La Salle de Palma.

«Els centres són els que marquen les regles de convivència a les aules i els nostres docents han de ser respectats, i la seva tasca, protegida. I el que és intolerable és que se'ls ataqui i amenaci. Tot el nostre suport a la professora de La Salle Palma assetjada per la ultradreta», va dir a Twitter.

+ VIST