Segueix-nos F Y T R

Entitats ecologistes convoquen una manifestació contra l'abocador de sa Garrigueta Rassa

|

Diverses entitats ecologistes han convocat per diumenge que ve, dia 5 de febrer, a les 11 hores a la Plaça de Cort una manifestació contra l'abocador de sa Garrigueta Rassa. Entre les organitzacions convocants s'hi troben el GOB, Terraferida, Joventut pel Clima i diverses associacions veïnals.

La concentració pretén mostrar el descontent contra la reconversió d'una antiga pedrera, que du dècades en desús, en un abocador d'enderrocs. Denuncien que, en cas que el projecte tiri endavant, es depositaran uns vuit milions de tones d'escombraries en un terreny que s'ubica sobre un aqüífer que abasteix Palma i els nuclis propers. Critiquen també que això suposarà problemes de seguretat vial, ja que la carretera, que condueix al CEIP Son Anglada i forma part d'una ruta ciclista, no està en condicions per assumir el volum de trànsit diari de camions.

Les entitats exigeixen que l'Ajuntament trii «entre el negoci privat o la protecció dels barris i la ciutat». Proposen l'expropiació de la pedrera i que sigui rehabilitada per convertir-la en un parc, o en qualsevol altra solució que afavoresqui la salut i benestar dels veïns i la protecció del medi ambient.

+ VIST