Segueix-nos F Y T R

Representacions teatrals amb motiu del 8M a Palma

Aquests dies estan en cartellera a Palma dues representacions teatrals vinculades a la celebració del Dia internacional de la Dona.

'Loquis', al Teatre Principal de Palma

Divendres 10 i dissabte 11, a les 20.00 hores; i diumenge 12, a les 18.00 hores; es representa 'Loquis', a la sala petita del Teatre Principal. Escrita i dirigida per Neus Nadal, i interpretada per Vanesa Román, Maria Antònia Salas, Eva Barceló, Bàrbara Nicolau, Apol·lònia Serra, Toni Lluís Reyes i Albert Mèlich.

«Na Laura i n’Amanda són dues dones que pateixen la pressió de la societat a l’hora de decidir què passa dins el seu úter. Ser mare és l’esdeveniment més important de la vida d’una dona? No ser-ho, és una decisió que prenem lliurement? Totes dues viuen una batalla per aconseguir allò que desitgen. Totes dues fan front a les crítiques, als consells, al patriarcat, i a la violència.»

'Rota, al Teatre del Mar

Dissabte 11 a les 20.00 hores, i diumenge 12 a les 18.00 hores; es representa 'Rota', de la companyia argentina El Extranjero, l'autora és la guardonada Natalia Villamil; està dirigida per Mariano Stolkiner i interpretada per Raquel Ameri.

«Una dona pugna per reconstruir la seva existència després que el seu fill hagi mort, una mort violenta: es va suïcidar després de matar la seva núvia. En la solitud, la dona intentarà rearmar el trencaclosques del seu cos. De la mà del record es desplega l’amargor de la pèrdua. En detenir-se, en aquest instant, observa el seu trencament. Aquesta mare intentarà trobar una mica d'amor, de comprensió, com qualsevol altra dona. Només amb l'empoderament de la recerca es podrà enfrontar amb els qui la jutgen.»

+ VIST