Segueix-nos F Y T R

dBalears regala a la ciutat de Palma una obra de SOMA

|

Nova iniciativa cultural de dBalears. En aquesta ocasió, dBalears ha regalat una obra de l'artista, muralista, dissenyador i il·lustrador, Marc Peris, conegut amb el nom artístic de SOMA.

Es tracta d'un impressionant mural situat als carrers de Palma, Can Baró i Joan Maria Thomàs, a la barriada de Santa Catalina.

Durant aquest dimecres i dijous, l'artista ha desplegat tot el seu talent per crear una figura femenina que evoca força, moviment i coratge.

SOMA

Marc Peris és un dels millors muralistes dels Països Catalans, amb una obra sempre crítica i sempre compromesa. És valencià, però amb una intensa i estreta relació amb Mallorca. De fet, Palma és la ciutat amb més intervencions d'aquest artista brillant i polifacètic.

Homenatge a Palma

La proposta de dBalears era fer un homenatge a Palma amb motiu de la celebració dels 25 anys de vida de la capçalera. Celebrar que Palma és el municipi on s'hi concentren més lectors del diari i també era una manera de celebrar el retorn al carrer després dels anys de pandèmia.

La iniciativa de dBalears s'ha duit a terme malgrat el poc interès demostrat pels responsables polítics de l'Ajuntament de Palma.

+ VIST