Segueix-nos F Y T R

La Seu des d'una altra perspectiva

|

Passat l'hivern, a Palma hi ha un moment que marca l'arribada de la primavera: l'obertura de les terrasses de la Catedral de Mallorca. A partir del mes de maig, els usuaris poden acostar-se a contemplar els arcbotants, la rosassa major i el campanar.

Així, aquest dimecres, 3 de maig, la Seu torna a obrir les terrasses al públic. La visita permet gaudir de Palma a vista d'ocell i conèixer la basílica des de racons insospitats. L'accés és sense guia i es realitza cada 30 minuts de dilluns a divendres de 10.00 a 16.30 h i els dissabtes de 10.00 a 13.30 h. A més, des del 3 de maig fins al 6, els residents tenen l’entrada gratuïta. S’ha de presentar la reserva rebuda per correu electrònic a taquilles.

El preu de l'entrada, que inclou la visita a la Catedral, a les terrasses, així com al Museu d'Art Sacre de Mallorca, serà de 20 €. L’accés per a residents serà de 7 €. I els divendres presentant el DNI podran adquirir una entrada gratuïta a taquilles. La venda de tiquets estarà disponible tant a la pàgina web com a les taquilles de la Catedral amb un aforament màxim de 60 persones per visita.

+ VIST