Segueix-nos F Y T R

Drama mortal sobre l'asfalt d'Inca

L'accident es va registrar divendres a la nit i acabà amb una jove de 25 anys morta i un ferit de gravetat

| Inca |

Una jove de 25 anys va morir, divendres a la nit, en un accident de trànsit que va tenir lloc a la carretera que uneix Inca i Sineu.

En el succés, també s'hi va veure implicada una persona més, concretament un home d'uns 50 anys que va haver de ser traslladat en estat molt greu fins a l'Hospital Comarcal d'Inca.

El sinistre, segons fonts de la investigació, es va registrar entre les 23.20 i les 23.35 i els vehicles implicats eren un Chevrolet Captiva i un Opel Astra, que van col·lidir frontalment.

Les primeres hipòtesis apunten que el conductor d'un dels vehicles cercava el mòbil en el seient del copilot. Per aquesta raó, i en un moment de distracció, va envair el carril contrrari de la carretera.

Tot just produir-se aquest accident, els comptequilòmetres dels turismes marcaven 110 quilòmetres per hora el de l'Opel Astra i 80 quilòmetres per hora el del Chevrolet. La víctima mortal, una al·lota de 25 anys, va morir a l'instant a causa de la fractura de les tres primeres cervicals. El xofer de l'altre turisme va haver de ser ingressat amb un diagnòstic de policontusions, traumatismes en els dos genolls i en el tòrax.

En el moment que es va registrar l'accident, els dos conductors no anaven acompanyats. Ràpidament van acudir al lloc del tràgic succés diverses ambulàncies del 061 i els Bombers de Mallorca per rescatar-ne els cossos.

+ VIST