Segueix-nos F Y T R

Un incendi arrasa la “selva” del Lluís Sitjar

La Policia creu que el foc va ser provocat per algun dels okupes que viuen dins aquest estadi abandonat

Font: youtube.com

| Palma |

El Lluís Sitjar té des d'ahir un terreny de joc menys frondós. No es tracta d'una renovació de la gespa, sinó d'una manta negra que cobreix tot el rectangle de joc a causa de l'incendi que va arrasar "la selva" que s'estenia al llarg de tot el camp.

A les 16.08 hores d'ahir, diverses telefonades dels veïns varen alertar que un núvol negre cobria tot l'estadi. La Policia Local de Palma es va personar, ràpidament, en el lloc dels fets i va haver de rompre un pany per poder entrar-hi. En veure la situació a l'interior, va avisar-ne els Bombers.

Una brigada hi arribà poc després, sufocà les flames en mitja hora i no hi va haver cap altra incidència. L'incendi va començar en el fons sud del camp i va destrossar tots els matolls que havien crescut en el terreny de joc. "És indignant la situació i l'estat d'abandó que pateix l'estadi, els propietaris haurien de fer alguna cosa", va repetir Juan pablo Moya, un veí de la zona. Segons fonts de la Policia, les primeres hipòtesis apunten com a culpables algunes desenes d'okupes que viuen al camp des que l'estadi va quedar en aquest context de deixadesa fa uns deu anys.

+ VIST