Segueix-nos F Y T R

Detenen per estafa 10 revisors del gas

La Guàrdia Civil va portar a terme ahir horabaixa una espectacular operació amb escorcolls i arrestos en una empresa del carrer del Pare Miquel Mir, a Ciutat

La Guàrdia Civil escorcollà l'empresa del carrer Pare Miquel Mir, prop de Comandància. | ALEX SEPULVEDA

| Palma |

L'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil del quarter de Palmanova portà a terme ahir horabaixa una espectacular operació contra suposats estafadors de la revisió del gas a Palma. A l'hora de tancar aquesta edició, els agents havien arrestat 10 treballadors d'una empresa i n'havien confiscat molta documentació.

La investigació s'inicià fa temps, després que la Benemèrita hagués descobert a Calvià casos de persones d'edat avançada que havien estat estafades en un suposat control de la instal·lació de gas. El preu que en cobraven aquests operaris era desproporcionat i la companyia no disposava de cap instal·lador autoritzat.

Escorcoll

Un poc abans de les sis de l'horabaixa, nombrosos agents entraren per sorpresa en un negoci instal·lat al carrer del Pare Miquel Mir, a Ciutat. El local dels treballadors en qüestió és molt a prop de la Comandància de la Guàrdia Civil, d'on sortiren els efectius que participaren en l'operació. Els funcionaris escorcollaren les instal·lacions, se n'endugueren molts documents i procediren a la detenció de deu empleats, acusats d'un delicte d'estafa. Es calcula que n'hi ha uns 400 afectats entre els de Mallorca i els de Menorca.

+ VIST