Segueix-nos F Y T R

Creix l'escàndol: es destapa que el Govern ha donat 580.000 euros a la festa de 'Los 40 Music Awards'

|

El Govern va aportar 580.000 euros a la realització del festival anomenat 'Los 40 Music Awards'. El mateix Govern que ignora les necessitats del sector cultural de les Illes Balears i que margina els mitjans de comunicació que s'expressen en llengua catalana, no ha dubtat en dedicar 580.000 euros a una activitat que va durar un vespre i que va ser produïda per empreses de fora de les Illes Balears.

Si la notícia sobre la destinació de l'Impost de Turisme Sostenible, conegut popularment com Ecotaxa, a aquest esdeveniment, ha causat una onada d'indignació a les xarxes i fins i tot alguns usuaris han demanat que es produeixin dimissions en el si del Govern, el coneixement de la xifra aportada pel Govern, a la qual cal afegir-hi els recursos aportats pel Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma, ha alçurat el sector cultural de les Balears.

Cal destacar que el portaveu del Govern i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha defensat el fet que l'Executiu hagi patrocinat 'Los 40 Music Awards' amb doblers de l'Impost de Turisme Sostenible. I també cal recordar que el director general de Comunicació del Govern, Álvaro Gil, prové de l'empresa que organitza 'Los 40 Music Awards'.

+ VIST