Segueix-nos F Y T R

Detingut un home per insults i amenaces racistes: «Moros de mierda, esto es España»

| |

Agents de la Policia espanyola han detingut a Gandia (País Valencià) un home de 48 anys com a presumpte autor d'un delicte d'odi i amenaces greus amb arma blanca, després d'amenaçar amb un ganivet de grans dimensions a quatre joves, dos d'ells menors d'edat, al crit de «moros de mierda», en presència dels mateixos policies.

La fets van ocórrer sobre les 23.45 hores d'aquest divendres, quan quatre joves van manifestar a una patrulla que moments abans un home els estava insultant des d'un balcó.

Pel que sembla, l'individu els va proferir insults com ara «moros de mierda», els va cridar que «esto es España», els va exigir que «tornau al vostre país» i els va dir que esperessin perquè anava a baixar per a «rebentar-los», segons ha detallat la Policia espanyola.

Mentre els agents recaptaven tota la informació, va aparèixer l'home empunyant un ganivet de grans dimensions i es va dirigir als joves cridant «us mataré putes moros de merda».

Els agents van sol·licitar suport i van instar l'home que deixés anar el ganivet, però l'individu va fer cas omís a les indicacions dels agents.

Després d'aconseguir que deposés la seva actitud i que deixés anar l'arma, els policies el van detenir com a presumpte autor dels delictes d'odi i amenaces greus. Els policies li van intervenir un ganivet de 15 centímetres. El detingut, amb una trentena d'antecedents, ha passat a disposició judicial.

+ VIST