Segueix-nos F Y T R

[VÍDEO] Pere Perelló: «Vull una Mallorca on xerrar la teva llengua no hagi de ser un acte quotidià de resistència»

|

«Una Mallorca on un metge, una catedràtica d'universitat, una dependenta de supermercat o una dona que cuida gent gran puguin gaudir del mateix nivell de vida. Una Mallorca on ningú sigui tractat de manera diferent pel color de la seva pell o el seu lloc de procedència. Una Mallorca on xerrar la teva llengua no hagi de ser un acte quotidià de resistència i afirmació política. Una Mallorca que no sigui una colònia vacacional en benefici de l'Estat espanyol i de les elits internacionals». En definitva, explica Pere Perelló, «vull una Mallorca sobirana i lliure».

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Relacionat
+ VIST