Segueix-nos F Y T R

Miquel Ferrer deixa la batlia d'Alcúdia

El seu successor serà l'actual regidor d'Urbanisme, Miquel Llompart. Demà migdia hi haurà un ple extraordinari i es tancarà el relleu. Ferrer no es pogué contenir i plorà

| Alcúdia |

Després d'una dècada al capdavant de la ciutat, un emocionat Miquel Ferrer presentà ahir en el ple de la localitat la dimissió com a batle i com a regidor. Miquel Llompart, actual edil d'Urbanisme i president de l'Empresa Municipal de Serveis d'Alcúdia (EMSA), el succeirà i agafarà la primera vara en una sessió extraordinàri que tindrà lloc demà. Ferrer llevà transcendència a la dimissió -"les persones passen i les institucions queden", manifestà- i s'acomiadà amb paraules d'agraïment per als qui en les tres darreres legislatures i mitja han fet feina al seu costat. En parlar dels antecessors en el càrrec -els exbatles Antoni Alemany, Miquel Ramis i Mateu Salord-, no pogué contenir l'emoció i li caigueren algunes llàgrimes. El primer edil de Pollença i el Costitx, el diputat Josep Melià i la consellera de Comerç i Indústria, a banda d'altres polítics i amics de Ferrer, li volgueren mostrar el seu suport i acudiren al ple.

Inicis

Miquel Ferrer encapçalà per primera vegada la llista d'Unió Mallorquina a Alcúdia l'any 1995. Hauria pogut ser el cap de la Sala pactant amb el Partit Popular, però s'estimà més votar-se a si mateix i donà la batlia a Miquel Ramis (Partit Popular). En les eleccions següents, el 1999, UM va obtenir sis regidors (el 1995 només sortí ell) i des de llavors ha estat investit batle tres vegades.

+ VIST