Segueix-nos F Y T R
expulsió de pastor del pp

El PP ratifica la suspensió cautelar de militància dels 7 regidors de Manacor afins a Pastor

El Comitè estatal de drets i garanties adopta aquest acord “tenint en compte la possible gravetat de la conducta dels afiliats i regidors de l'Ajuntament”

| Palma |

El Comitè estatal de drets i garanties del PP ha dictaminat avui la suspensió cautelar i provisional de militància del PP dels set edils populars de Manacor afins al batle Antoni Pastor.

Aquesta decisió del màxim òrgan de drets i garanties de la formació es produeix després que el 27 de setembre passat el Comitè de drets i garanties balear remetés un informe al Comitè estatal amb un acord adoptat per unanimitat consistent en la suspensió cautelar de totes les funcions com a càrrecs públic dels edils. El Comitè adopta aquest acord "tenint en compte la possible gravetat de la conducta dels afiliats i regidors de l'Ajuntament".

D'aquesta manera, Catalina Riera, Francisca Rufiandis, Maria Bover, Sebastiana Sureda, Maria Magdalena Sureda, Roberto Arturo i Cristina Matamalas deixen de ser membres del grup popular a l'Ajuntament, regidors del grup municipal popular a l'Ajuntament i membres de la junta local del municipi.

+ VIST