Segueix-nos F Y T R

El PP condemna una altra pintada a la seu de Manacor

Pintada realitzada a la seu dels populars manacorins. | PP Balears

| Manacor |

El secretari general del Partit Popular de Balears, Miquel Vidal, ha condemnat avui nous actes vandàlics que s'han produït durant la passada nit a la seu del partit a Manacor, uns fets que ja han estat posats en coneixement de la policia, segons confirmen fonts de la formació conservadora.

A alguna vidriera de la seu hi han aparegut pintades de color lila on es podien llegir incripcions com ‘corruptes’ o ‘partit podrit’. Davant això, Vidal ha lamentat que, una vegada més, “una minoria radical utilitzi el vandalisme com a mitjà d'expressió per a mostrar el seu desacord amb les polítiques duites a terme pel PP”.

Referent a això, ha recordat que en el que duim de legislatura, les seus d'Inca, Marratxí, Eivissa o la regional a Palma, han estat objectius d'altercats d'aquesta naturalesa, i algunes d'elles, en “més d'una ocasió”.

No obstant això, el secretari general s'ha mostrat tranquil,  ja que ha assegurat que “la immensa majoria de la població, la que creu que en democràcia hi ha certs límits que no es poden sobrepassar, està absolutament en contra d'aquestes actituds”.

No afluixaran
A més, Vidal ha defensat que a pesar de les pintades i els atacs, "el nostre full de ruta està molt marcat" des del principi de legislatura i "no aconseguiran que ens moguem ni un mil·límetre" d'unes polítiques que encara que han comportat mesures "dures i difícils", ja han començat a donar els seus fruits.

“Seguirem treballant per l'interès general dels ciutadans de Balears”, ha conclòs el líder popular.

Relacionat
+ VIST