Segueix-nos F Y T R

El PP denuncia l'aparició d'una pintada amb el lema “Bauçà nazi” a la farmàcia del president

Segons sembla la persiana de l'establiment farmacèutic que regenta el president del Govern ha aparegut tacada amb la pintada "Bauçà nazi". | Arxiu

| Palma |

Miquel Ramis, portaveu del PP balear, ha lamentat aquest dissabte les pintades aparegudes a la farmàcia de José Ramón Bauzá, president del PP i del Govern, en les quals es pot llegir 'Bauçà nazi'. Ramis ha afirmat que “Balears no admet als radicals”.

Ramis ha assenyalat que des del “PP sempre s'ha respectat a tothom” pel que demana “el mateix respecte”. “Si no són capaços de viure en societat sense ofendre a la gent”, ha afegit Ramis, “el millor que poden fer és anar-se'n a viure sols”.

El portaveu ha asseverat que “ni aquesta terra ni els seus ciutadans som així” i ha assegurat que “la gent que radicalitza les seves actituds per manifestar les seves opinions i necessiten ofendre no representen a ningú”.

Així mateix, ha assenyalat que aquestes pintades “no representen els membres del PP”, que, segons ha dit, “sempre hem respectat les minories i a qui divergeixen de nosaltres”.

Ramis, en aquest sentit, ha condemnat “qualsevol tipus de radicalitat i violència, ja sigui psicològica, física, o és mitjançant pintades”, perquè, segons ha incidit “a les Balears no som així”.

+ VIST