Segueix-nos F Y T R

Mallorca surt avui al carrer contra la importació de residus pel port d'Alcúdia

| Alcúdia |

Nova lluita al carrer pel futur del territori. La plataforma 'No volem ser el femer d'Europa' i els ecologistes del GOB animen la ciutadania en general a manifestar-se avui horabaixa al port d'Alcúdia, al passeig peatonal, on acaba la platja del port.

Volen arribar fins a les instal·lacions d'Autoritat Portuària, al moll comercial, per a deixar clar que rebutgen la importació de fems de fora per a cremar-los a Son Reus.

El lema i la intenció dels convocants són clars; evitar que una illa que viu eminentment del seu patrimoni paisatgístic i la seva riquesa natural esdevengui el lloc on van a parar els residus del continent.

Per això, fa dies que l'ambient s'encalenteix, sobretot des de les xarxes, i per això s'espera que la resposta sigui considerable.

Els activistes feren palesa la seva opció, aquesta setmana, al ple del Consell de Mallorca que havia de consolidar la importació de residus dins el futur model de gestió de residus de l'illa, i que finalment una qüestió ?formal? obligà a deixar en suspens.

Tanmateix, temen que això just sigui un petit parèntesi, i que no canviin les intencions de l'ens insular de dur endavant el pla que acabarà per normalitzar la importació de residus, i la incineració com a prioritat política màxima en el futur i en aquesta matèria.

La convocatòria

Hora: 17.00h

Lema:Manifestació "No volem ser el femer d'Europa"

Lloc: Inici passeig peatonal Port d'Alcúdia.

Convoquen: Plataforma No volem ser el femer d'Europa, Moviment Alcudienc i GOB

+ VIST