Segueix-nos F Y T R

Santa Maria nomenarà al mossèn Rosselló fill adoptiu

Imatge de Rosselló.

|

Santa Maria nomenarà al mossèn Rosselló fill adoptiu del municipi vol i reconèixer així la seva dedicació al poble i el seu esforç en el naixement de la Residència de Cas Metge Rei.

Pere Rosselló Far va arribar a Santa Maria l'any 1982 i ha estat el capellà del poble fins que es va jubilar fa cinc anys. En tots aquests anys ha fet una gran feina en la dinamització de la vida pastoral i el manteniment del patrimoni de l’Església de Santa Maria.

Amb aquest nomenament, l’Ajuntament vol reconèixer total aquella feina que ha fet el religiós pensant en la totalitat del poble. “S’esforçava en tots els projectes que, encara que sortissin de les seves responsabilitats, fossin bons pel poble”, ha volgut destacar Rosa Vich, batlessa de Santa Maria.

En aquest aspecte, cal destacar la feina feta per Rosselló perquè la Residència de Cas Metge Rei es pogués dur a terme i la posterior implicació en el Patronat que regeix la instal·lació.

Dins l’Església, a més de la cura i restauració del patrimoni material, també va treballar en la recuperació de tradicions com les Confraries, la Banda de música municipal, la festivitat de l’Àngel o la catalogació de l’Arxiu Parroquial.

L’acte de nomenament serà dissabte dia 24 a les 12 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Maria.

+ VIST