Segueix-nos F Y T R

El batle de Lloseta abandona el PSIB i no serà candidat a les eleccions de maig

M.À.C.

| Lloseta |

El PSIB ha anunciat aquest dijous que l'actual batle de Lloseta, Bernat Coll, a qui la Fiscalia sol·licita 34 mesos de presó i a 29 anys i mig d'inhabilitació per dos delictes contra l'ordenament del territori i quatre de prevaricació, comesos a través la concessió presumptament irregular de diferents llicències, s'ha donat de baixa del partit i no serà el candidat socialista als propers comicis municipals.

Els dos altres regidors de la formació socialista implicats en aquest cas també han sol·licitat la baixa. De moment, allò que encara no ha succeït és que ni Coll, ni tampoc aquests altres dos regidors que fins avui tenien carnet socialista hagin renunciat a la seva acta.

En roda de premsa, el secretari de Política Autonòmica del PSIB, Cosme Bonet, i el secretari d'Organització dels Socialistes de Mallorca, Miquel Ramon, han destacat que ara es reuniran amb caràcter d'urgència per «analitzar la situació al municipi».

Bonet ha explicat que “els companys de Lloseta s'han equivocat i hem actuat quan corresponia, mentre altres cometen delictes més greus, roben, són condemnats i encara els defensen al Parlament”.

Els representants socialistes han apuntat més directament als populars, i a les afirmacions sorgides en les últimes hores des de les files dels seus contrincants, assegurant que no han vist una reacció tan fulminant en el cas de la líder de la junta local dels conservadors a Lloseta, Xesca Ramis, i tot l'afer del docent afí amb plaça a un institut menorquí.

Relacionat
+ VIST