Segueix-nos F Y T R

Alternativa per Pollença: «Un projecte amb futur i de futur»

La formació presenta la llista completa que concorrerà les municipals del mes de maig

|

Fa pràcticament un any, el maig de 2014, l'assemblea d'Alternativa per Pollença ja feia públic que Marina Llobera era la persona escollida per encapçalar la llista amb vista a les eleccions municipals de 2015. Després de l'assemblea del novembre, Alternativa presentava els altres quatre primers llocs de la llista: Pere Josep Coll, Antònia Cerdà, Tonina Amer i Joan Cifre. Ara, la formació fa pública la resta de candidats i completa així la llista electoral que tancarà Pepe García, actual regidor i candidat a les anteriors eleccions.

Des d'Alternativa asseguren que la composició de la seva llista mostra molt bé que Alternativa per Pollença és un projecte amb futur i de futur. Manifesten, a més, que amb «la feina constant i seriosa dels darrers onze anys hem anat consolidant una assemblea forta i amb gent que ja acumula profitosa experiència a l'Ajuntament; però a més hem sabut anar incorporant i acostant nova militància i gent jove, que asseguren la renovació més que necessària en política».

Aquesta candidatura es presenta «perquè sigui el poble qui governi, sempre a partir d'unes bases de predomini del bé comú sobre l'individualisme, de la cooperació per sobre de l'enfrontament egoista, per rompre amb el clientelisme i promoure la participació política activa més enllà de les votacions cada quatre anys. Per intentar obrir vies d'economia social i de proximitat, i fomentar un teixit associatiu que dinamitzi una vida cultural excessivament institucionalitzada i buida.»

Tancada ja la llista, Alternativa per Pollença continua ara avançant en el full de ruta que s'havia marcat en el camí cap a les eleccions de maig i que pretén ser un exemple de la seva manera de fer feina: «Sense pressa, però sense pausa; amb constància i amb decisions sòlides, consistents i preses per consens; fugint de la precipitació i de la improvisació.»

Aquesta formació ha confirgurat la llista i el programa mitjançant assemblees obertes. A més, Alternativa defensa, des de la seva creació, la limitació de càrrecs: ningú no pot ocupar un càrrec més de dues legislatures consecutives.

+ VIST