Segueix-nos F Y T R

L'Ajuntament de Ses Salines inaugura la nova Escoleta Municipal i dona resposta a una reivindicació històrica dels veïnats

Foto: IB3

|

L'Ajuntament de Ses Salines inaugurà divendres horabaixa les instal·lacions de la nova Escoleta Municipal de Ses Salines. «Una realitat que dona resposta, després de molts d'anys, a una reivindicació històrica dels veïnats del poble», ha manifestat el batle Juan Rodríguez.

El Consistori saliner ha invertit un total de 300.000 euros per a la construcció de la nova infraestructura educativa destinada als infants de 2 a 3 anys. L'escoleta de Ses Salines havia estat, fins ara, una guarderia. Ara, amb el nou centre i unes noves instal·lacions «així com toca», l'Ajuntament està en disposició que el nou centre pugui entrar a formar part de la Xarxa d'Escoletes Públiques de les Balears.

La nova Escoleta Municipal consta d'un ampli pati per a jugar i tres aules: una aula de 0 a 1, una aula d'1 a 2 anys i una tercera aula de 2 a 3 anys. També disposa d'un espai per a la direcció i una sala polivalent que farà les funcions també de menjador.

Així mateix, es preveu que els infants comencin a assistir al nou centre a partir de la pròxima setmana. Mentrestant, es fan les gestions per tal que el Govern atorgui l'entrada de la nova escoleta a la Xarxa d'Escoletes Públiques de les Balears i, una vegada això sigui efectiu, es traurà la seva gestió a licitació pública.

Gratuïtat 2-3 anys

D'altra banda, durant la inauguració de la nova Escoleta Municipal, Rodríguez ha anunciat que durant el pròxim ple municipal es derogarà l'actual ordenança de pagament del servei d'escoleta i serà l'Ajuntament qui assumeixi la despesa de l'educació de 2 a 3 anys per als infants de Ses Salines.

+ VIST