Segueix-nos F Y T R

L'Ajuntament de Santa Eulària multa amb 350.000 euros una activitat d'escola en sòl rústic sense cap títol habilitant

|

L'Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha imposat diverses multes per un valor total de gairebé 350.000 euros als promotors d'una activitat d'escola en sòl rústic sense cap títol habilitant i ha ordenat el tancament definitiu de l'activitat.

El consistori ha explicat aquest dilluns que el procediment es va iniciar a l'agost de l'any passat, quan els tècnics i la Policia Local van certificar que en una casa situada en una parcel·la de la Venda d'Arabí de Dalt hi havia instal·lada i en exercici una activitat permanent de centre d'educació de nens de 3 a 10 anys sense cap permís o títol habilitant.

En la parcel·la hi tenien quatre aules, banys, cuina, zona de menjador, zona d'esbarjo i altres instal·lacions que prestaven servei a mig centenar de nens i nenes. La inspecció també va permetre detectar manca d'extintors, que les instal·lacions habilitades eren poc segures, que no es comptava amb documentació necessària i que la pòlissa d'assegurança contractada era insuficient.

Per tot això, es van certificar dues infraccions molt greus, una greu i una lleu de la llei 7/2013 de 26 de novembre de Règim Jurídic d'Instal·lació, Accés i Exercici d'Activitats de Balears.

+ VIST