Segueix-nos F Y T R

Cap imputat entre els 70 futurs dirigents d'UM

Consell nacional i executiva es rejoveneixen i inclouen tots els sectors. No hi són ni antics dirigents ni els joves Bauçà i Ginard

Futur comitè executiu d'UM.

| Palma |

Pep Melià es presentarà demà a la reelecció com a president d'UM amb una llista de 17 membres de l'executiva i de 70 membres del consell nacional -màxim òrgan entre congressos-, en la qual no hi ha ningú imputat per cap dels suposats casos de corrupció que han afectat membres del partit i en la qual hi són totes les famílies.
La renovació d'UM també es fa evident en la desaparició de la primera fila d'antics dirigents de la formació, com Dolça Mulet i Maximilià Morales -altres com Maria Antònia Munar, Miquel Nadal, Tomeu Vicens, Miquel Àngel Flaquer i Francesc Buils no són militants-, i en l'aparició de cares noves al capdavant del partit, molts batles i regidors joves.

Amb tot, destaquen absències, com la del batle de Porreres, Bernat Bauçà, i la de l'exbatle de Campos Guillem Ginard, que no hi són per motius diferents. A banda de Melià, el secretari general, Joan Monjo; Cati Julve -que hi continuarà de portaveu-, Maties Baron, i el batle de Pollença Joan Cerdà, la resta són nous en la direcció. Hi ha munaristes, com María José Rodríguez; crítics, com Joan Carles Verd, batle de Sencelles, i nadalistes i cerdonistes, com Paquita Sampol.

+ VIST