Segueix-nos F Y T R
Imputats a les llistes electorals

Fernando Rubio substitueix Jaume Font com a portaveu

L'exbatle de sa Pobla renuncia al càrrec del ple del Consell de Mallorca en el marc de la tensió amb José Ramón Bauzá per les llistes electorals

Fernando Rubio, acompanyat del president del PP a les Balears, prendrà el relleu de Jaume Font. | Ferran Aguiló - T. Ayuga.

| Palma |

Fernando Rubio ha estat nomenat nou portaveu del PP en el Consell de Mallorca, després que dimitís Jaume Font en l'últim Ple d'aquesta institució, com a conseqüència del malestar que li va generar la decisió irrevocable del president del partit, José Ramón Bauzá, de vetar als imputats en les llistes electorals.

Així ho ha decidit aquest matí el PP en una reunió presidida pel president del PP, José Ramón Bauzá. Malgrat que Rubio també està imputat en el cas de presumpta corrupció de Can Domenge, no s'ha oposat a la determinació del president 'popular' d'impedir presentar-se a les pròximes eleccions municipals, insulars i autonòmiques aquells dirigents que estiguin imputats.

Fins ara, Rubio era coportaveu del PP en el Consell de Mallorca, mentre que en la passada legislatura va ser el portaveu 'popular' en aquesta institució, així com del seu propi partit a les Balears. Per la seva part, Font va decidir dimitir, ja que està imputat en el cas del Pla Territorial de Mallorca, la qual cosa li impedirà presentar-se a les pròximes eleccions en les llistes del PP, després de la decisió de Bauzá.

+ VIST