Segueix-nos F Y T R

Pintades contra Maite Salord i el PSM

Els lemes atemptaven directament contra la persona de Salord.

| Ciutadella |

La façana de la casa particular de Maite Salord Ripoll, consellera i nova coordinadora insular del Partit Socialista de Menorca (PSM), i la seu del partit a Ciutadella aparegueren ahir tacades amb pintades insultants contra la seva persona i la seva ideologia política, de caràcter nacionalista.

Al costat de la bústia i de la porta d'entrada de la casa de Salord, algú hi va deixar escrit "Viva España, zorra" i, amb idèntica grafia, posà davant la façana de la seu del PSM "Catalanistes, fora de Menorca".

Maite Salord va penjar ambdues fotografies a les xarxes socials i va ironitzar sobre el "regalet" que li havien deixat els Reis Mags. Hores més tard, després de rebre el suport explícit d'altres afiliats i internautes contra l'"atac feixista" del qual havia estat víctima, va anunciar que avui dematí es personarà a la Comissaria de la Policia Nacional per cursar-ne la corresponent denúncia.

"Els fets parlen per si mateixos", va dir la consellera, qui, sense voler fer més declaracions públiques, es va limitar a "lamentar el nul respecte democràtic que es desprèn d'aquesta acció".

A través del seu portaveu, Ramon Sampol, el govern del PP a Ciutadella va voler solidaritzar-se ahir amb Salord i manifestar la seva "protesta més enèrgica" per l'incivisme de l'autor de les pintades, "ja que aquesta no és manera d'expressar desacords polítics". La nova junta local del PP-Ciutadella, presidida pel regidor Pedro Gener, també va condemnar la feta. "Aquests actes són intolerables. No tenen cabuda en un estat democràtic".

+ VIST