Segueix-nos F Y T R

Mabel Cabrer demana a l'oposició que col·labori amb el Govern

| Palma |

La portaveu del grup parlamentari popular, Mabel Cabrer, ha assegurat avui que «aquest Govern és víctima» i no el causant dels problemes que existeixen a Balears, i així ha sol·licitat un canvi d'actitud de l'oposició i que col·labori amb l'actual executiu autonòmic.

Cabrer ha respost d'aquesta forma en la roda de premsa d'aquest dilluns al PSIB-PSOE, i a la seva líder, Francina Armengol, qui va acusar al PP la setmana passada d'«ocultar informació» bloquejant el seu treball al Parlament i ignorar les seves preguntes, sol·licituds de documentació i de compareixença.

La portaveu del PP ha qualificat aquestes crítiques de «mentides», ja que, ha explicat, 2012 ha estat l'any de major activitat parlamentària de la història de la Comunitat.

Així, ha detallat que hi ha hagut un augment de l'activitat d'un 65,46 % respecte a 2010 i que al PSOE se li han respost el 75 % de totes les seves preguntes escrites i el 72 % de les peticions de documentació.

Per aquesta raó, Cabrer ha sol·licitat al PSOE un canvi de tendència i que presenti propostes que «interessin» a la ciutadania.

«No és l'oposició que necessitem», ha emfatitzat Cabrer, que s'ha mostrat convençuda que 2013 serà l'any de la recuperació econòmica per a Balears.

+ VIST