Segueix-nos F Y T R
Operació Gürtel

La farmàcia de Bauzá facturà quasi 1,2 milions a l'Ib-salut el 2011

| Palma |

La farmàcia que el president del Govern, José Ramón Bauzá, té a Marratxí va facturar a l'Ib-salut un total d'1.187.839,27 euros l'any 2011.

Així ho ha afirmat el conseller de Salut, Martí Sansaloni, durant la reunió de la comissió de Salut del Parlament, com a resposta a unes qüestions plantejades pel diputat socialista, Vicenç Thomàs.

En concret, el grup socialista a la Cambra autonòmica ha demanat formalment avui disposar d'aquesta informació, per poder esclarir, almenys en part, el trencaclosques de les activitats privades del president.

Segons han criticat, fa més de quatre mesos que havien sol·licitat les dades de facturació de l'apotecaria de Bauzá, i fins el moment, la conselleria del ram no els havia contestat.

"La meva tasca és controlar i la seva respondre", ha dit el socialista Vicenç Thomàs al conseller Sansaloni, abans de donar-li les gràcies per haver cedit finalment aquestes dades a l'oposició.

Tanmateix, els socialistes no han desaprofitat l'avinentesa per a criticar un altre pic l'«opacitat i falta de transparència» del Govern Bauzá, ja que segons el seu parer, s'han torbat massa a respondre.

Entre la informació sol·licitada hi ha dades d'import econòmic, nombre de receptes i nombre d'envasos facturats en cada un dels anys que van del 2004 fins el 2011.

+ VIST