Segueix-nos F Y T R
PP i llengua

Ana María Aguiló: “2.000 professors fan política a les aules”

La portaveu d’Educació del Grup Popular al Parlament així ho defensà ahir al Parlament

| Palma |

La portaveu d'Educació del Grup Popular al Parlament, Ana María Aguiló, no es tallà ahir i afirmà que "dels 10.000 professors de les Balears, n'hi ha 2.000 que fan política a les aules". Les seves paraules són una clara referència a tots aquells centres que s'han posicionat contra la gestió desenvolupada pel conseller Bosch i han plantat cara a les retallades o a les imposicions lingüístices, entre d'altres qüestions.

La intervenció d'Aguiló va tenir lloc durant el Ple en què s'aprovà (amb els vots en contra de l'oposició) d'una Proposició No de Llei del PP amb la qual s'insta el Govern central a continuar amb l'elaboració d'un estatut del professor. L'objectiu de la norma seria regular l'accés a la funció pública, la carrera docent, la provisió de llocs de treball i al reconeixement de la condició d'autoritat pública del docent durant l'exercici de les seves funcions.

Aguiló defensà que "cal adequar-nos als moments actuals que vivim i empènyer el pèndol a la meitat perquè autoritat no sigui autoritarisme i que en els centres es pugui fer classe amb un clima bo tant per al professorat com per a l'alumnat".

+ VIST