Segueix-nos F Y T R
PP i llengua

Els cadells populars demanen als caps de l'oposició que deixin de fer de lloros

Cartell dels joves populars on s'identifica clarament els líders de l'oposició.

| Palma |

Els joves del Partit Popular surten a la defensa dels seus majors, i ho fan emprant l'estratègia de l'atac i la ridiculització del rival polític. Les Noves Generacions reclamen als líders de l'oposició, Francina Armengol i Biel Barceló, que "deixin de menjar pipes des de la tribuna i baixin al terreny de joc a suar la camiseta per a contenir la crisi i l'atur juvenil que van a deixar els seus partits quan governaven la legislatura passada".

El president dels cadells dels populars, Andreu Ferrer, acompanyat del seu vicesecretari d'acció política, Sergio Rodríguez, ha acusat els caps de l'esquerra de "passar-se aquests dos anys fent de lloros, repetint una vegada i una altra arguments basats en la mentida i la demagògia" i d'aprofitar per "fer-se totes les fotos que s'havien de fer".

També els acusen de posar-se les "camisetes de tots els colors possibles, segons la seva conveniència". "És hora que es posin la granota de fer feina i comencin a proposar coses en positiu", han dit.

Campanya #enPPositiu
D'altra banda, Ferrer ha presentat la campanya '#enPPositiu', la qual remet a un document, penjat ja a la seva web, que mostra dues formes de governar diferents, "una des de la serietat i el rigor, i l'altra des del descontrol pressupostari".

"Gràcies a aquesta forma valenta de governar i l'esforç de la ciutadania, molt especialment dels joves, avui podem afrontar nous reptes i s'obren noves possibilitats de futur per als ciutadans d'aquestes illes", diuen els joves conservadors a un comunicat.

Per la seva banda, Rodríguez s'ha dedicat a fer balanç dels dos primers anys de Govern de José Ramón Bauzá, destacant "el panorama econòmic desolador" que es va trobar el president quan va agafar les regnes de la comunitat.

La campanya ha causat sensació entre els usuaris més actius de les xarxes socials, i entre lloances i crítiques l'etiqueta '#enPPositiu' ha acaramullat nombrosos comentaris. Durant el matí d'aquest dijous encara n'hi havia a bon ritme, fins el punt que aquest tema s'ha col·locat durant una bona estona entre els trending topics de Twitter a la zona de Palma.

+ VIST