Segueix-nos F Y T R

Antoni Camps se sent «perseguit» pels docents

El diputat menorquí ha estat dels més actius en la condemna de la vaga dels ensenyants balears. | Jaume Morey.

| Maó |

El diputat autonòmic del Partit Popular, Antoni Camps, ha denunciat avui que és blanc d'una «persecució absurda» per part dels docents que han emprès accions judicials contra ell per un article d'opinió que publicà al diari Ultima Hora Menorca el dia abans de l'inici de la vaga educativa.

Segons Camps, la querella dels professors de l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó per oposar-se a les protestes contra el Tractament Integrat de Llengües (TIL) titllant-les de 'polítiques', només pretén «tapar la boca a qui pensa diferent d'ells. És un avís a navegants que pretén intimidar i atemorir».

En aquest sentit, Camps ha assegurat que per aquesta raó no només no es penedeix del què va escriure en el seu moment «sinó que m'hi reafirm encara més. Si el tornés a redactar diria una altra vegada el mateix i fins i tot més clar».

El diputat popular assenyalava a l'article que «sabrem amb noms i llinatges qui estan preocupats pel futur dels nostres fills, i qui, per contra, juguen amb els alumnes per a aconseguir objectius polítics». Per als docents aquestes línis de l'escrit de Camps suposen una clara amenaça de crear 'llistes negres' entre aquells professors que donen cobertura a les accions de lluita contra les polítiques educatives del Govern.

Suport social
Camps ha dit que no dóna importància al fet de la campanya ciutadana per obtenir doblers per fer front al procés judicial per part dels docents, i s'ha limitat a assenyalar sobre això «que segueixin el seu camí». Sobres el conflicte educatiu, el diputat del PP ha indicat que creu que un acord global és molt difícil perquè hi ha dues postures oposades: els què defensen el TIL i qui donen suport a la immersió lingüística en català.

«En aquests casos només queda aplicar la llei del Parlament i a qui no la compleixi que sigui sancionat». En opinió de Camps «no pot ser que un grup, minoritari o majoritari, condicioni a un Parlament que és d'on emergeix la legalitat. La insubmissió no és admissible en un estat de dret».

Relacionat
+ VIST