Segueix-nos F Y T R
#16S: vaga indefinida a l'educació

L'IPFB acusa l'Assemblea de Docents d'“irresponsable” per reprendre la vaga

L'IPFB acusa l'Assemblea de Docents d'“irresponsable” per reprendre la vaga. | J. Coll

| Palma |

L'Institut de Política Familiar de Balears (IPFB) acusa “d'irresponsabilitat” a l'Assemblea de Docents per reprendre les mobilitzacions amb una nova jornada de vaga per a dia 8 de novembre i demanen a les associacions de pares i mares que “no li donin suport”.

L'entitat considera que ha arribat l'hora de “no perjudicar més els alumnes i que se cerquin altres maneres de reivindicar les legítimes peticions dels professors, ja que en aquest pas el curs escolar està perdut”. L'institut assegura que si es torna a engegar la mobilització a meitat del primer trimestre del curs “serà molt difícil de recuperar i posarà en perill tot el curs”.

Aprovat general?
En aquest sentit, l'IPFB es demana si la “següent ocurrència” dels docents serà “l'aprovat general”, que a parer seu “comença a ser una opció irresponsable a la que ens portarà la vaga”. L'entitat considera que s'han de cercar “altres alternatives que no passin per la vaga” alhora que insta als pares a “pressionar” els docents perquè evitin la reanudació de les aturades.

+ VIST