Segueix-nos F Y T R

​Barceló: "L'única prioritat del president Bauzá és ... José Ramón Bauzá"

Barceló durant la seva intervenció aquest dimarts. | Jaume Morey

| Palma |

El portaveu del grup parlamentari MÉS, Biel Barceló, ha assegurat avui que «l'única prioritat del president Bauzá és ... José Ramón Bauza», al qual ha acusat de posar « la seva carrera política i seus interessos personals» per sobre de les necessitats dels ciutadans de Balears.

Barceló, que ha intervingut al Parlament durant el debat de l'estat de la comunitat, ha criticat la política duta a terme durant aquests dos anys pel govern autonòmic del PP, al qual ha acusat de «frau electoral».

MÉS ha precisat que Bauzá va realitzar, entre altres promeses, normes educatives de consens, mentre «ha imposat el seu Decret de trilingüisme en contra de l'opinió de tots els professionals de l'educació», així com «regeneració política». «Quin cinisme!», ha dit Barceló.

El portaveu de MÉS ha afirmat que el mandatari balear «gestiona la seva majoria absoluta com una dictadura absoluta», i ha afirmat que «està obsessionat en fer callar qualsevol veu que discrepi del pensament únic dictat des de la dreta», ha destacat Barceló.

«L'únic que ens està donant són polítiques per eliminar tot el que ens configura com un poble», ha emfatitzat Barceló, que ha insistit : «A vostè no li interessa la democràcia, només li interessa el poder, el sistema democràtic només és el mitjà per aconseguir el poder. Perquè l'única prioritat del president Bauzá és ... José Ramón Bau

Relacionat
+ VIST