Segueix-nos F Y T R

Camps presenta avui el llibre 'Les modalitats insulars'

Camps parlant de la seva experiència amb les modalitats insulars. | YouTube

|

La consellera d'Educació i Cultura, Joana Maria Camps, presenta avui a les 10 del dematí a l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) el llibre Les modalitats insulars. Recull de formes lingüístiques normatives de les Illes Balears, un treball signat per les filòlogues Paula Ramon i Bàrbara Sagrera.

La intenció del IEB amb aquesta publicació és que s'utilitzi correctament la llengua catalana “genuïna de Balears” i fer visibles moltes formes que estan plenament acceptades per l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) i que han caigut en l'oblit a causa del seu dessús. A l'acte d'avui també hi serà present el director del IEB, Antoni Vera

La menoquina Camps ja mostrà just aterrar a la Conselleria la seva estima per les modalitats insulars a través d'unes declaracions on explicava que “les modalitats són importants, cal fer una despesa perquè som poquets. Hem de fer que tots estimam les nostres modalitats”. I on assegurava que les modalitats “no es poden deixar perdre”. A més, la consellera reconeixia que ella no “xerra balear” sinó “menorquí”.

Relacionat
+ VIST