Segueix-nos F Y T R

L'Associació d'Estudiants Lliures s'atribueix la denúncia de l'expedient a March

Text publicat a Facebook per l'entitat.

|

L'Associació d'Estudiants Lliures de Balears (ELB) s'ha atribuït la denúncia al director de l'IES Marratxí, Jaume March, que ha suposat l'obertura d'un expedient per una "falta molt greu per conculcar el dret a l'educació. Concretament han escrit al seu mur de Facebook, “¡¡Las denuncias de esta asociación comienzan a dar resultado!!”.

L'entitat ja publicà el passat 16 de desembre que March tenia obert un expedient, dies abans que se li notifiqués al director. L'Associació publicà el següent text: "Concretamente en el IES Marratxí la politización y la discriminación lingüística e ideológica es elevada.Desde que surgimos como asociación hemos estado recibiendo muchos casos de este centro, y ante las denuncias interpuestas el director de este centro tiene un expediente abierto".

Aquesta entitat de recent creació, lligada a la Fundación Círculo Balear, s'autodefineix així: S'Associació d'Estudiants Lliures de Balears (ELB) ès una associació estudiantil que aposta per una educació apolítica i bilingüe balear-castellà basada en es respecte cap a ses persones, indistintament de sa seva ideologia i llengo, així com s'estima cap a ses dues llengos cooficials de Balears”.

Es
dona la casualitat, que la presidenta d'ELB, Laura Venzal, és exalumna de l'IES Marratxí.

+ VIST