Segueix-nos F Y T R

12A: Caminada verda per l'educació

En el cartell editat per l'Assemblea es poden veure uns peus sobre la gespa amb el lema 'Jo faig passes per l'educació'. | Assemblea Docents

| Palma |

L'Assemblea de Docents ha organitzat, per al pròxim dissabte 12 d'abril, la primera caminada verda per l'educació. Amb el lema 'Cap passa enrere, totes les passes endavant' la marxa vol reivindicar l'ensenyament en català i de qualitat, el correcte manteniment de l'escola pública i el tancament dels expedients sancionadors als directors.

La caminada s'iniciarà a les 10 hores a l'Institut Berenguer d'Anoia, allí és revisaran les inscripcions, i es donarà el sus al primer tram fins a Binissalem. El segon tram partirà de Binissalem fins a Consell, i el tercer arribarà a Santa Maria. El quart tram partirà d'aquesta localitat fins a Marratxí, passant pel Figueral. Finalment, el darrer tram recorrerà el camí fins a Palma.

A Ciutat, la marxa recorrerà les Avinguda del Prínceps d’Espanya, d’ Antoni Maura, el carrer d’Aragó, el carrer del Prevere Rafel Barrera, el Carrer de l’Argelaga, el carrer de Miguel Fleta, el carrer de Jacint Verdaguer, el Parc de les EstacionsFins a la plaça d’Espanya. Allí es partirà per la plaça de la Porta Pintada, continuarà pel carrer dels Oms, la Rambla, Carrer del Jardí Botànic, la plaça de Santa Magdalena, el Carrer de Sant Jaume, la plaça del Rei Joan Carles I, per acabar al Passeig del Born a les 18:00 hores.

Els interesats a participar en la protesta poden trobar el formulari d'inscripció a la web especial habilitada per l'Assemblea: http://marxaxleducacio.blogspot.com.es/ També es trobaran les normes i recomanacions per participar en una caminada que es preveu històrica. Des de l'entitat fan una crida als pares, mares, alumnes i a tota la ciutadania perquè participi i tenyeixi de verd les carreteres de Mallorca.

Relacionat
+ VIST