Segueix-nos F Y T R

Els docents decidiran a final de mes si donen l'aprovat general a Primària i Secundària com a mesura de pressió

Imatge de la campanya 'Avui no és un dia normal'. | T.Ayuga

|

Els docents, a través de l'Assemblea, decidiran si donen a final de curs l'aprovat general als alumnes de Primària i Secundària, com a mesura de pressió al Govern de José Ramón Bauzá.

Fa ja dues assemblees que es va decidir debatre als centres aquesta mesura i és aquesta setmana quan s'ha començat a fer arribar el document on s'explica quins són els objectius de l'aprovat general i on s'aclareixen els possibles dubtes davant d'aquest tipus d'iniciatives. La idea és que al llarg d'aquests dies els claustres vagin decidint quina és la seva resposta a aquesta acció que es debatrà en una assemblea general de docents a finals d'abril.

A més, els docents partidaris de l'aprovat general creuen que aplicar la mesura només a les assignatures afectades pel Tractament Integrat de Llengües (TIL) “seria concentrar la pressió sobre una petita part”, segons expliquen en el document que s'ha fet arribar a les escoles.

Els docents també contemplen que si alguna família està en desacord amb l'aprovat general i no vol que els seus fills promocionin és pugui fer una excepció. A més, cal tenir en compte que la normativa en concret requereix la repetició d'un curs, com a mínim, per poder accedir als Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) o a la Formació Bàsica que els substitueix a l'inici del pròxim curs. És per això que en aquests casos caldria establir els mecanismes que puguin permetre les repeticions d'aquest alumnat consensuant-ho amb l'equip docent, el departament d'orientació i la família.

Relacionat
+ VIST