Segueix-nos F Y T R

Els Padrins Flautes fan sortir la 'Confraria dels Màrtirs per les Retallades'

R.L.

| Palma |

La plataforma de les Padrines i Padrins Flautes de Mallorca no descansa ni per Setmana Santa. El dijous és habitualment el dia de la seva hora de protesta setmanal a la plaça d'Espanya de Palma, i avui no serà cap excepció, maldament sigui Dijous Sant.
 
En canvi, els activistes adapten la temàtica de la concentració als temps que vivim. En aquest sentit, fonts de l'organització informaren que la protesta d'aquest dijous 17 d'abril a partir de les 10.30 hores serà capitalitzada per la 'Confraria dels Màrtirs per les Retallades'.
 
En aquest context, afirmen que provaran de cantar una 'saeta', i a més recitaran un poema fent una petita processó pels voltants de la plaça.
 
Homenatge
Durant la mobilització es vol retre un especial homenatge al ciutadà que ha estat notícia tristament aquests dies a l'Hospital La Fe de València. L'home, de mitjana edat, accedí a l'àrea de trasplantaments i assegurà a dues infermeres que volia donar tots els seus òrgans.
 
Després que aquestes li explicassin el procediment que s'escau en aquests casos, l'home entrà a un dels lavabos i se suïcidà disparant-se. Els jutjats investiguen si aquesta persona estava relacionada amb el món sanitari, i si patia algun tipus de trastorn o malaltia.

+ VIST