Segueix-nos F Y T R

El llistat de la targeta blava del PP omple la xarxa de crides al «boicot»

Els populars consideren que aquesta actitud demostra molt poc tarannà democràtic

| Palma |

Les principals xarxes socials s'ompliren ahir de reaccions a la publicació del llistat d'empreses que oferiran descomptes als militants del Partit Popular de Balears. Moltes varen ser de ciutadans anònims, i també n'hi hagué de persones amb representativitat pública; i en la majoria dels casos, la paraula més repetida va ser 'boicot'.

A Twitter i també a Facebook, el document va córrer amb força durant tota la jornada, confirmant l'expectació que hi havia des de fa temps sobre aquest polèmic tema.

Entre qui va dir la seva, assegurant que es distanciaria dels establiments que hi apareixen hi trobam per exemple el senador del PSIB, Antonio Manchado, o l'exsenador del PSM, Pere Sampol. El portaveu de MÉS, Biel Barceló també ho comentà, però fou un poc més moderat en les seves declaracions, fixant la mirada cap alguns hotelers i parlant de la seva oposició a la taxa turística.

Des del PP, el seu secretari general, Miquel Vidal, considerà que aquesta actitud de cridar a no consumir a determinats comerços demostra molt poc tarannà democràtic. «Valenta democràcia aquesta en la qual s'anima a boicotejar empreses», destacà.

Des de la direcció del partit afirmen que malgrat tot el rebombori creat amb la llista de comerços adherits, el PP està decidit a mantenir la targeta de descomptes, i reiteraren que el llistat publicat no és definitiu.

Relacionat
+ VIST