Segueix-nos F Y T R

Bauzá aposta per controlar «entre tots» els comentaris a les xarxes socials

Imatge d'arxiu de Bauzá participant al programa 'Herrera en la Onda' d'Onda Cero. | Laura Pons Bedoya.

| Palma |

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha estat entrevistat aquest matí a Onda Cero i allà ha considerat «tremends» alguns comentaris que s'estan veient durant els últims dies a les xarxes socials. Per això ha advocat per «controlar, entre tots, una situació que no beneficia a ningú, sinó que ens perjudica a tots».

«Hem de controlar entre tots alguns comentaris a les xarxes socials», ha apuntat Bauzá enl ser preguntat pel «clima d'agressivitat» d'alguns comentaris que han aparegut en les xarxes socials, arran de la mort de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco.

El president de l'Executiu ha lamentat «aquest ambient d'agressivitat que s'ha creat contra qui ens dedicam a la política», i per això s'ha mostrat partidari de «controlar entre tots aquesta espiral de greuges que no beneficia a ningú».

Finalment, Bauzá ha explicat que en el seu partit «han parlat en aquestes últimes hores sobre aquest ambient d'agressivitat que hi ha aquests dies», en els quals «sembla que pràcticament que tot estigui tolerat», ha lamentat.

Relacionat
+ VIST