Segueix-nos F Y T R
Vaga de fam per l'educació

Sastre: «Els cadells del PP diuen en públic el que Bauzá pensa i diu en privat»

Antoni Pastor ha visitat aquest dimarts a Sastre. | Vaga de fam

| Palma |

Jaume Sastre, en vaga de fam per clamar per una educació pública de qualitat i en català, ha fet un escrit al bloc on explica la seva experiència sobre l'atac dels joves del Partit Popular a una pancarta en suport al docent que penjava a un pont de l'Arenal.

El professor afirma que amb aquesta acció les Noves Generacions del PP balear han quedat retratades. "La frase no pot ser més clara: Así es como cae la basura. Els cadells del PP diuen en públic el que Bauzá pensa i diu en privat: els docents som basura. I com a basura ens han de llevar del mig i dur-nos a l'abocador de Son Reus".

En l'escrit, Sastre opina que com que el president Bauzá no vol fems al Consolat de Mar, "vet ací perquè no vol rebre ni dialogar amb els representats de l'Assemblea de Docents, dels sindicats i de les associacions de pares i d'estudiants".

El professor finalitza la seva intervenció assegurant que els "companys de l'escola pública, concertada i privada som basura per a Bauzá i el PP", i insta a no oblidar-ho dia 25 de maig, a l'hora d'anar a votar els representants al Parlament Europeu.

'Deixar morir és ben igual que matar'
Avui mateix, l'escriptor i activista Jaume Santandreu, qui dirigeix l'espai des d'on Sastre duu a terme la seva acció de protesta, ha publicat un altre escrit que ha titulat Deixar morir és matar, en el qual fa una sèrie de reflexions sobre la "contundent acció de denúncia" del docent mallorquí.

Per a Santandreu, aquesta casta d'iniciatives són "l’arma suprema de les lluites pacífiques", i recorda la seva pròpia participació en la històrica vaga de fam dels marginats a l’església de Sant Francesc de Ciutat.

Tanmateix, afirma amb preocupació allò que molts visitants els han comentat els últims dies; "que el president Bauzá deixarà morir Sastre abans de cedir a les seves essencials peticions de diàleg".

“La situació no pot ser més trista, desesperant i caòtica. Hem suportat presidents lladres i inútils. Però mai de mai ens havíem vist sotmesos a un monstre fanàtic. El fill del Corneta de Son Servera, és un psicòpata. Deixar morir és ben igual que matar”.

Relacionat
+ VIST