Segueix-nos F Y T R

Cap de setmana ple d'actes de suport a Jaume Sastre

Suports a Sastre des d'Andalusia.

|

La Casa Llarga acull tres actes culturals en suport a Jaume Sastre aquest cap de setmana. Aquest divendres, una glosada a càrrec de Mateu Xurí i Maribel Servera, a les 20 hores serviran per donar el tret de sortida als actes de suport al docent en vaga de fam ja fa més de dues setmanes.

Mentre que dissabte, a les 18.30 hores hi haurà una lectura poètica a càrrec de Glòria Julià -acompanyada del seu guitarrista Joan Carles; Antoni Caldentey, Xexca Cabot, Antònia Santandreu, Antònia Vicens i Xisca Puigserver. Diumenge serà el torn de Taverners, que hi faran un concert al migdia. S'hi dispensarà beure, per a qui en vulgui, i els beneficis aniran a càrrec de Can Gazà, centre d'exclosos que acull Sastre i que així ho vol.

D'altra banda, ja s'ha posat en marxa una campanya de solidaritat amb Sastre mitjançant fotografies de suport que ha de creuar fronteres.

Entre els nous suports a Sastre cal destacar: Mata de Jonc, CEIP Joan Veny i Clar, CEIP Jaume III de Palma; CEIP s'Olivera d'Eivissa; CEIP Guillem Balloesteri Cerdó, de Muro; IES Maria Àngels Carmona, de Menorca, IES Joan Alcover; IES Ramon Llull i Escola Superior de Disseny.

Els exalumnes de Jaume Sastre també li han fet arribar el seu suport en forma de vídeo des de Barcelona.

+ VIST