Segueix-nos F Y T R
Vaga de fam per l'educació

Sastre, "emocionalment content" i amb una "gran debilitat física"

El president del PI i exlíder del PP, Jaume Font, també ha volgut visitar a Sastre. | Vaga de fam

|

Jaume Sastre es troba “emocionalment content” i amb una “gran debilitat física”, segons ha explicat aquest dilluns el seu portaveu, Biel Majoral.

Ara bé, el docent de l'IES Llucmajor, que ja ha perdut 14 Kg., ha tret forces per escriure les seves reflexions després de les Eleccions Europees en què el PP ha vist com davallaven de forma significativa els seus suports. Sastre assegura que “estam d'enhorabona tots plegats, ja que hem fet la primera gran passa a les urnes per enviar José Ramón Bauzá al lloc d'on mai no hauria d'haver sortit: la farmàcia de Marratxí”. Malgrat tot, Sastre es mostra convençut de continuar amb la seva acció reivindicativa.

Sastre, en el dinovè dia de vaga de fam, a part de la debilitat física té aire acumulat als budells i el seu metge, Felip Ramis, ja ha començat a tractar-lo per evitar que la situació es compliqui. A part de repòs, Ramis ha recomanat a Sastre que camini una miqueta tres pics al dia.

Des d'aquest cap de setmana les visites a Sastre s'han restringit per prescripció mèdica i a partir d'ara només se'l podrà anar a visitar de 10 a 12 hores i de 18 a 20 hores.

Relacionat
+ VIST