Segueix-nos F Y T R

Sastre suma nous suports a la vaga de fam

L'Associació Cultural del País Valencià també ha realitzat una acció simbòlica prou significativa: una vaga de fam de 24 hores en solidaritat amb Sastre.

| Palma |

Jaume Sastre compleix 24 dies en vaga de fam. El docent està decidit a continuar la lluita fins que José Ramón Bauzá, president del Govern, no afluixi i s'assegui a negociar amb la comunitat educativa. Els suports a la seva causa, continuen.

Aquesta setmana, el docent ha tornat a rebre a la Casa Llarga, la visita de personalitats polítiques com Biel Barceló i Toni Noguera, de MÉS o Manel Carmona, d'Esquerra Unida. També ha rebut el suport de la fundació s'Olivar i l'AMIPA de Marratxí i el Ceip Sant Lluís.

L'Associació Cultural del País Valencià també ha realitzat una acció simbòlica prou significativa: una vaga de fam de 24 hores en solidaritat amb Sastre. L'entitat ha assenyalat els mateixos objectius que els docents balears: diàleg amb el president Fabra i defensa de l'escola pública, de qualitat i en català.

A la vaga de fam hi ha participat Toni Gisbert, secretari d'Acció Cultural del País Valencià; Gemma Pasqual, presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana; Enric Valero, portaveu de Ca Revolta; Raquel Sanchez; Confederació d'Ampes Gonçal Anaya; Encarna Canet; d'Iniciativa Animalista; Emili Altur, diputat per Compromís; Francesc Calatayud, d'EUPV València; Jesús Martínez, de Joves EUPV; Vicent Mauri, portaveu d'Intersindical Valenciana; Emília Moreno, secretària general CGT; Toni Infante, de PDD; Vicent Pallardó, del PSAN; Jesús Marc, de l'MDT; Abel Thousla CUP(Alternativa per València-CUP) i Carme Godina (CUP Almàssera). També han fet arribar el seu suport Escola Valenciana i ERPV.

Signatures de suport
A més, a través de la plataforma change.org, Nicolau Dolç, degà de la Facultat de filosofia i Lletres de la UIB, ha recollit més de 500 signatures per fer arribar a Bauzá. El nombre de signatures, amb el lema 'Negociau amb el sector educatiu', ja supera el límit marcat. Els interessats poden signar a l'enllaç: http://www.change.org/es/peticiones/jos%C3%A9-ram%C3%B3n-bauz%C3%A1-president-del-govern-de-les-illes-balears-negociau-amb-el-sector-educatiu?recruiter=18062077&utm_source=share_petition&utm_medium=email&utm_campaign=petition_invitation#

Finalment, la Casa Llarga acollirà dimarts que ve un debat polític, organitzat pel Grup de Suport a Jaume Sastre, amb l'objectiu d'analitzar els resultats electorals de les europees. L'acte, amb el títol 'Ja hem votat. I ara què?', serà a les 19 h. Hi intervendran Pere Joan Pons, del PSIB-PSOE; Joan Lladó, d'ERC; Fina Santiago, de MÉS; Xisca Vanrell, d'EU; Aligi Mora, de Podemos; Josep Melià, d'El Pi.

Relacionat
+ VIST