Segueix-nos F Y T R

Aguiló acusa els membres de l'STEI de ser incapaços de complir normes de convivència

Captura de pantalla del tweet de la diputada i expresidenta d'Anpe, Aina Aguiló.

| Palma |

La portaveu educativa del Grup Popular al Parlament, Aina Aguiló, ha criticat aquest dimecres la "incapacitat" d'alguns a l'hora de "complir les normes de convivència", en referència als representants del sindicat STEI que ahir es desplaçaren al Parlament per reclamar un diàleg que posi punt al conflicte educatiu, i que acabaren essent desallotjats de la seu parlamentària.

Concretament, la diputada del PP s'ha preguntat de forma retòrica en una piulada a través del seu compte personal a Twitter: «¿Cómo queremos enseñar que deben cumplirse normas de convivencia si algunos mayores son incapaces de cumplirlas?», a la vegada que adjuntava la imatge dels sindicalistes a la porta de la Cambra amb cartells reivindicatius.

Com succeeix habitualment, després de pocs minuts el comentari d'Aguiló ja tenia nombroses respostes d'usuaris indignats. Així per exemple @ASalvaTomas li recordava a l'aforada una altra norma bàsica: "no mentir". @joanguila era més dur en les seves consideracions, assegurant que "el no voler dialogar és propi de dictadors o de gent molt curteta".

Tot seguit, @joanlluis recordava a la diputada altres actituds que contribueixen a la convivència, com per exemple "respectar la ciutadania, la seva llengua i els seus professionals de l'educació", i @elisapv64 hi afegia a la llista "el diàleg, el consens, els acords i la veritat" com a elements per afavorir un clima de normalitat en benefici de tots.

+ VIST